ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορινθία: 3 νέα κρούσματα σε 24 ώρες: στον ΠΑΣ Κόρινθος, σε μεγάλο εργοστάσιο και στα Αθίκια

1

Μειωμένος ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, γεγονός που αφήνει μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας. Ειδικότερα σήμερα Κυριακή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 157 κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να ξεπερνά τα 10.000 από την αρχή της πανδημίας.

35 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ έχουμε δύο νέους καταγεγραμμένους θανάτους που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό στους 262 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Για την Κορινθία ο ΕΟΔΥ δεν ανακοίνωσε νεότερο κρούσμα. Ωστόσο, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, τις τελευταίες 24 ώρες έχουν καταγραφεί τρία νεότερα κρούσματα. Το ένα αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου (ΠΑΣ Κόρινθος). Το δεύτερο αφορά μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής. Και το τρίτο κρούσμα αφορά στην περιοχή των Αθικίων. Αυτό το τελευταίο αφορά σε επαγγελματία της περιοχής, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και προχώρησε σε τεστ το οποίο προέκυψε θετικό. Έτσι στην συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα οι προπονήσεις διακόπηκαν για 48 ώρες έως ότου γίνουν τα επαναληπτικά τεστ, ενώ στο εργοστάσιο, όπως αποκάλυψε το ekorinthos, το συγκεκριμένο τμήμα τέθηκε σε 48ωρη διαθεσιμότητα.     

2.311 φήμες και συνωμοσιολογικές θεωρίες αναφορικά με τον κορονοϊό!

Previous article

Επιβεβαιώνει ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ το κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] Τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων σε μία ημέρα κατέγραψε σήμερα στην Κορινθία ο ΕΟΔΥ. Το γεγονός ήταν μάλλον αναμενόμενο αν υπολογίσει κανείς πως είχαν ήδη γίνει ανεπίσημα γνωστά τρία κρούσματα στην ποδοσφαιρική ομάδα, στο εργοστάσιο της Κορίνθου και στα Αθίκια και είχε αποκαλύψει το korinthia.net.gr. […]

Comments are closed.