ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Επιβεβαιώνει ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ το κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Κόρινθος, μεσα από την οποία επιβεβαιώνει την είδηση για το κρούσμα που βρέθηκε στην ομάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κρούσμα βρέθηκε σε μέλος της διοίκησης.

Στην ανακοίνωση ο ΠΑΣ Κόρινθος αναφέρει:

Ανακοινώνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το τεχνικό team και μέλη της διοίκησης μας με υπευθυνότητα και σεβασμό για την προστασία της Δημόσιας Υγείας αποφασίσαμε την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29/8 να διακόψουμε για δύο ημέρες την προετοιμασία μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τεστ κορονοιου σε δημόσια νοσοκομεία.

Τα τεστ για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού team από το νοσοκομείο Κορίνθου βγήκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και σε ένα μέλος της διοίκησης μας βγήκε θετικός και Βεβαίως ακολουθεί τις συστάσεις των ιατρών και του νοσοκομείου.

Φανταζόμαστε ότι όλοι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις για προπονήσεις και ήδη διεξάγουν φιλικούς αγώνες με υπευθυνότητα θα έχουν υποβάλει τις ομάδες τους σε τεστ Κορονοιου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Κακόβουλα άρθρα στηριζόμενα σε ψεύδη και φαντασιώσεις και μάλιστα για θέματα που αγγίζουν προσωπικά δεδομένα Θα πρέπει οι συντάκτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.Η ομάδα μας θα συνεχίσει κανονικα την προετοιμασία της την Δευτέρα 31/8 στο γήπεδο μας.

ΠΑΣ Κόρινθος 1963

Κορινθία: 3 νέα κρούσματα σε 24 ώρες: στον ΠΑΣ Κόρινθος, σε μεγάλο εργοστάσιο και στα Αθίκια

Previous article

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στις Μυκήνες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.