ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Ρεκόρ κορονοϊού – 5 νέα κρούσματα στην Κορινθία

1

Τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων σε μία ημέρα κατέγραψε σήμερα στην Κορινθία ο ΕΟΔΥ. Το γεγονός ήταν μάλλον αναμενόμενο αν υπολογίσει κανείς πως είχαν ήδη γίνει ανεπίσημα γνωστά τρία κρούσματα στην ποδοσφαιρική ομάδα, στο εργοστάσιο της Κορίνθου και στα Αθίκια και είχε αποκαλύψει το korinthia.net.gr.

Μετά την ιχνηλάτηση που έγινε από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στα κρούσματα αυτά, στις περιπτώσεις των Αθικίων και του εργοστασίου της Κορίνθου προέκυψαν κι άλλα κρούσματα ανεβάζοντας τελικά τον αριθμό στα 5. Υπάρχει ωστόσο φόβος ότι ο αριθμός αυτός, μπορεί να μεγαλώσει. Η ίδια άλλωστε ανακοίνωση του ΕΟΔΥ κάνει λόγο για “5 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 2 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα“.

Τσιόδρας: “Τα σταγονίδια μπορεί να φτάσουν ακόμα και στα 8 μέτρα”

Previous article

Κίνα: Η μεγαλύτερη πολεμική μηχανή του κόσμου

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] Πέντε νέα κρούσματα, τον υψηλότερο αριθμό από την αρχή της κρίσης, ανακοίνωσε χτες ο ΕΟΔΥ στην Κορινθία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα αφορούν δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις: μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής και το χωριό Αθίκια. Διακρίνονται μάλιστα φόβοι ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να μεγαλώσει καθώς η ιχνηλάτηση που έκαναν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ έχουν δείξει πως οι διεπαφές του αρχικού κρούσματος είναι πολλές. […]

Comments are closed.