ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία της Κικής Νανοπούλου

1

“Παγωμένη” παραμένει η Κόρινθος από τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου. Η κηδεία θα γίνει αύριο (Σάββατο), στις 12 το μεσημέρι, από τον Απόστολο Παύλο.

Η Κική (Αγγελική) Νανοπούλου-Γιώτη, γόνος μίας από τις γνωστότερες και καλύτερες οικογένειες της Κορίνθου, έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, απο ανακοπή καρδιά. Το καρδιακό επεισόδιο το υπέστη σπίτι της, στο οποίο βρισκόταν μαζί με την κόρη της. Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Κορινθίων ήταν καθ’ οδόν για τα Δερβενάκια, συνοδεύοντας την πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου για μια επίσκεψη στον χώρο, οπότε έκανε αναστροφή και έτρεξε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Όλη αυτή την ώρα οι γιατροί του νοσοκομείου με επικεφαλής τον διευθυντή της καρδιολογικής Χρήστο Χασικίδη έδιναν μάχη για να την επαναφέρουν στην ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, καθώς -κατά πληροφορίες- η Κική Νανοπούλου έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό.

Στο Νοσοκομείο έφτασαν από την πρώτη στιγμή, οι φίλοι και οι συγγενείς της οικογένειας, όλοι οι άμεσοι συνεργάτες του δημάρχου Κορινθίων, αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου που πληροφορήθηκε το γεγονός, διέκοψε την περιοδεία της και έσπευσε να συλλυπηθεί τον κ. Νανόπουλο.

Θλίψη στην Κόρινθο: Πέθανε η γυναίκα του δημάρχου Β.Νανόπουλου από ανακοπή καρδιάς

Previous article

Αφιέρωμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στο Κάτω Μανχάταν

Next article

You may also like