ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Το θαυματουργό σιρόπι που «θεραπεύει» τον κορονοϊό και αποκαλύφθηκε σε έναν «άγιο άνθρωπο» αποδείχθηκε… ξινό

0

Υπουργός στη Σρι Λάνκα που το ήπιε δημόσια, έκανε τεστ και είναι θετικός

Είχε πείσει πως το φίλτρο που είχε φτιάξει ήταν θαυματουργό και δρούσε ενάντια στην Covid-19. Μάλιστα, ένας υπουργός στη Σρι Λάνκα ήπιε δημόσια το σιρόπι. Μόνο που τώρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό.

Χιλιάδες αψήφησαν τους περιορισμούς για τις συγκεντρώσεις στη χώρα για να πάνε σε ένα χωριό στην κεντρική Σρι Λάνκα για να εξασφαλίσουν λίγο από το σιρόπι που έφτιαξε ο Dhammika Bandara, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian.

Ο υπουργός της χώρας, Piyal Nishantha de Silva, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ήπιαν το θαυματουργό σιρόπι. Σε ελέγχους όμως που έγινε σε αξιωματούχους του Κοινοβουλίου διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊός και μάλιστα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Μέλη της οικογένειας ενός άλλου πολιτικού έχουν επίσης μολυνθεί παρά το γεγονός ότι κατανάλωσαν το «μαγικό» υγρό.

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αφιέρωσαν πολλά δημοσιεύματα στον άγιο άνθρωπο που υποστήριξε πως το θαυματουργό σιρόπι του αποκαλύφθηκε από τη θεά Κάλι. Τα μόνα συστατικά που αναγνώρισε ότι περιέχει ήταν το μέλι και το μοσχοκάρυδο.

Πλέον η κυβέρνηση παίρνει αποστάσεις από τον Bandara. «Παρόλο που κάποιοι κοινοβουλευτικοί το ήπιαν, η κυβέρνηση δεν το υποστηρίζει», δήλωσε ο υπουργός Keheliya Rambukwella.

Από 3.300 κρούσματα κορονοϊού τον περασμένο Οκτώβριο, η Σρι Λάνκα καταγράφει σήμερα 53.750 μολύνσεις σε καθημερινή βάση.

8eCUgvCwsa

Η πρώτη πραγματική φωτογραφία του κορωνοϊού

Previous article

Ο Κορινθιακός απο το Διμηνιό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.