ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

0

Νοσηλευόταν έγκυος από κορωνοιό

Παρθένα Κουτμερίδου: Η δικηγόρος, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, η οποία νόσησε με κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, πέθανε σήμερα.
Έχασε τη μάχη για τη ζωή της η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί από φόβο, λόγω της εγκυμοσύνης της, μετά από σχετική σύσταση του γυναικολόγου της. 

Η Παρθένα νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το νεογνό.

Σύμφωνα με το Mega, η 38χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση εξωσωματικής οξυγόνωσης των πνευμόνων, μία τεχνική που δίνει αίμα στην καρδιά και οξυγόνο στα πνευμόνια.

Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα, που όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής, Δημοσθένη Κατσάρκα.

Καταργείται η συνταγογράφηση από ιδιώτες γιατρούς σε ανασφάλιστους

Previous article

Ν. Χαντζή: Η Ελληνίδα που “έπεισε” τον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων Relais & Châteaux

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.