ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στην Τουρκία με τον Κιλιτσντάρογλου: Του έκοψαν το ρεύμα επειδή δεν πλήρωσε τον λογαριασμό

0

Το μήνυμα που απέστειλε στον τουρκικό λαό από τον καναπέ του σπιτιού του και εν μέσω…σκότους.

Σε μείζον πολιτικό θέμα έχει αναθχεί στην Τουρκία το γεγονός ότι έκοψαν το ρεύμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ρεπουμπλικανικού λαϊκού κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. 

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, συνεργείο του ιδιωτικού παρόχου ρεύματος πήγε στο σπίτι του και του έκοψε την ηλεκτροδότηση, καθώς αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις, αλλά και συμπαράστασης στα 4 εκατ. νοικοκυριά που είναι στο…σκοτάδι, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

«Η σύζυγός μου κι εγώ θα μείνουμε στο σκοτάδι για μια εβδομάδα. Αγαπημένοι μου συμπατριώτες εγώ περπάτησα εκατοντάδες χιλιόμετρα για λίγη δικαιοσύνη. Τώρα θα ζήσω στο σκοτάδι για να μοιραστώ τον πόνο του λαού μου. Δε διστάζω ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε μήνυμά του προς τους πολίτες από τον καναπέ του σπιτιού του και εν μέσω…σκότους.

Πρόσθεσε δε ότι «αυτή είναι μια αντίσταση. Είναι ο αγώνας για να διεκδικήσω τα δικαιώματά σας. Είναι μια ενέργεια για να γίνω η φωνή των ανθρώπων που ζουν στο σκοτάδι». 

Πηγή: https://www.skai.gr/

Υπερ-αιωνόβια ελιά μεταφυτεύθηκε στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου

Previous article

Η Ελληνική Επανάσταση και οι μορφές της στις σήραγγες του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Καλαμάτα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΟΣΜΟΣ