ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορίνθια φοιτήτρια θα ήταν στο τρένο – την έσωσε η επιμονή των γονιών της να μείνει μια μέρα

0

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες, με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, που έχει στοιχίσει, μέχρι στιγμής, τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ωστόσο, συγκλονιστική είναι η ιστορία Κορίνθιας φοιτήτριας που σπουδάζει στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκης, όταν συνειδητοποίησε πώς το συγκεκριμένο τρένο θα ήταν εκείνο με το οποίο και θα ταξίδευε, προκειμένου να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στο σπίτι που νοικιάζει.

Οι γονείς της, όμως, επέμεναν να μείνει μαζί τους για άλλη μια ημέρα, για να την δουν περισσότερο. Αυτή η επιμονή των γονέων της, αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς η 23χρονη φοιτήτρια, θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο.

Όπως αναφέρει στο loutraki365.gr, “Είμαι σοκαρισμένη. Ήρθα Κόρινθο για τις Απόκριες και για να δω τους γονείς μου. Ήταν να ταξιδέψω με το συγκεκριμένο τρένο, προκειμένου να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς μου, όμως, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, επέμεναν να μείνω άλλη μια μέρα μαζί τους στην Κόρινθο και να φύγω την Τετάρτη. Η αλήθεια, είναι πως ήθελα να φύγω. Μάλιστα τσακωθήκαμε πολύ για το συγκεκριμένο θέμα και με τα πολλά αποφάσισα να τους κάνω το χατίρι. Το βράδυ, ενημερωθήκαμε από τις ειδήσεις για το τραγικό γεγονός. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες“, αναφέρει η 23χρονη φοιτήτρια στο loutraki365.gr.

ΠΗΓΗ: LOUTRAKI365

“έλα να παίξουμε”: Τα σχολικά πρωταθλήματα σκακιού επιστρέφουν στην Κόρινθο…

Previous article

Το απόγευμα στα Περιβολάκια η σιωπηλή διαμαρτυρία της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.