ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα στα Περιβολάκια η σιωπηλή διαμαρτυρία της Κορίνθου

0

«Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια» για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με αυτή την φράση, η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους», μέσω των social media, διοργανώνει σιωπηρή διαμαρτυρία σήμερα Παρασκευή σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η διαμαρτυρία θα γίνει και στην Κόρινθο -στα Περιβολάκια.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα
Την ίδια ώρα η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών της Αθήνας με σχετική της δημοσίευση καλεί όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών της Αθήνας εκφράζει «τα πιο βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ευχόμαστε να γίνουν γρήγορα καλά οι τραυματίες».

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σε αυτό το τρένο θα μπορούσε να ήταν ο καθένας και η καθεμία από εμάς, από τα αδέρφια μας, τους φίλους μας. Μόνο οργή και θλίψη αισθανόμαστε για τους δεκάδες νεκρούς, τις οικογένειές τους».

Να σημειωθεί ότι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες περιοχές της χώρας πραγματοποιήθηκαν και χθες Πέμπτη, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Κορίνθια φοιτήτρια θα ήταν στο τρένο – την έσωσε η επιμονή των γονιών της να μείνει μια μέρα

Previous article

Η ελληνική σημαία με τις λωρίδες σαν σπασμένα βαγόνια -Συγκλονίζει η εικόνα Ελλήνων σχεδιαστών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.