Σοκαρισμένη είναι η Κορινθία από την οικογενειακή τραγωδία στο χωριό Καίσαρι Κορινθίας το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου. Όλα έγιναν όταν η 89χρονη διαπληκτίστηκε έντονα με την 57χρονη κόρη της και πάνω στον καυγά φέρεται να την χτύπησε με τη μασιά από το τζάκι στο κεφάλι.
Η ηλικιωμένη δεν ειδοποίησε κανέναν και την 57χρονη την είδε αιμόφυρτη στο κρεβάτι της μια γειτόνισσα, που τους έδινε συχνά φαγητό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η μητέρα όσο και η κόρη αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.
Η γειτόνισσα ρώτησε τι είχε συμβεί και έντρομη κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η 57χρονη διακομισθεί χωρίς τις αισθήσεις της με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.
Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 15 Μαρτίου η ηλικιωμένη συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, οι οποίοι όταν πήγαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι 89χρονη είχε καθαρίσει τον χώρο, ενώ είχε πετάξει τα ματωμένα σεντόνια.
Σε βάρος της 89χρονης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη και θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική για εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 57χρονη είδε παλαιότερα τραύματα και μώλωπες.
Comments