ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα βάλει κανείς τάξη στους εργολάβους ΔΕΗ και Cosmote που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους;

2

Σαν να έχει παραγίνει το κακό με τις ανεξάρτητες εργολαβικές εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν να κάνουν διάφορες εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΗ -κυρίως-, αλλά και του ΟΤΕ.

Την περασμένη Τρίτη (28 Απριλίου) μία κάτοικος της Κορίνθου, η κυρια Μάγια Φουργιώτη κατήγγειλε ειρωνικά: “Το συνεργείο “ειδικών” τεχνιτών της COSMOTE ήρθε χαράματα για να εγκαταστήσει οπτικές ίνες. Έκοψαν τον σωλήνα ύδρευσης και εξαφανίστηκαν χωρίς να ειδοποιήσουν την ΔΕΥΑ Κορίνθου. Να χειροκροτήσουμε όλοι.
Μπράβο στους ευσυνείδητους εργαζόμενους (εργολαβία μάλλον κάποιου εξωτερικού συνεργάτη ) της COSMOTE!

Πριν απο μερικές εβδομάδες στην οδό Περιάνδρου, κοντά στο 2ο Δημοτικό σχολείο, συνεργείο που εργαζόταν για λογαριασμό της ΔΕΗ κατέστρεψε τις τηλεφωνικές υποδομές και όλη η γειτονιά στην Περιάνδρου, από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου μέχρι και την Σίνα έμενε χωρίς σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ για πολλές ημέρες. Όλα αυτά σε μια περίοδο περιορισμού της κυκλοφορίας, όπου η μόνη επικοινωνία των μεγάλων ανθρώπων με τα παιδιά τους περιοριζόταν στην τηλεφωνική.

Μάλιστα το ίδιο συνεργείο προκάλεσε και έτερο πρόβλημα σε μία περίπτωση, καθώς βούλωσε με μπάζα τον αγωγό της αποχέτευσης του σπιτιού με αποτέλεσμα τα νερά να μην φεύγουν από το σπίτι. Ευτυχώς η επιμονή της ιδιοκτήτριας του σπιτιού στο συνεργείο να ξεβουλώσουν τον αγωγό έπιασε τόπο.
Ειρήσθω εν παρόδω τα συγκεκριμένα συνεργεία έχουν αναστατώσει πολλαπλώς την ζωή της πόλης σε πολλά και διαφορετικά σημεία.

Χτες, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του Χιλιομοδίου, είδαν εργάτες της εργολαβικής εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση των νέων πυλώνων του ΑΔΜΗΕ να καταστρέφουν εκατοντάδες ελαιόδεντρα, κλαδεύοντας παραγωγικά κλαδιά ετών, λίγο πριν την ανθοφορία των δέντρων, χωρίς φυσικά να έχουν ενημερώσει κανέναν από τους ελαιοπαραγωγούς.

Όλα αυτά για να περάσει ο γερανός και να τοποθετήσει την βάση για τους πυλώνες.

Το ΠΑΜΕ γιορτάζει την Πρωτομαγιά στο Σύνταγμα με τον κανόνα των δύο μέτρων – Απίθανο βίντεο

Previous article

1871: Το προφητικό άρθρο για την διάνοιξη του Ισθμού

Next article

You may also like