ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Πώς είναι το πολυτελές private jet της Boeing (pics & vid)

0

Ένα από τα πιο δημοφιλή αεροσκάφη της Boeing στον κόσμο είναι το Dreamliner 787 χάρη στην πολυτέλεια που διαθέτει και την τεράστια αποδοτικότητα καυσίμου. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν δελεαστεί από το ιδιαίτερα χαμηλό λειτουργικό κόστος του αεροσκάφους και από τις ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες.

Ωστόσο η Dreamliner επέκτεινε τη σειρά 787 μέσω των αεροσκαφών Boeing Business Jet, θέλοντας να καλύψει και τα πιο υψηλά «βαλάντια» και τις παγκόσμιες ελίτ. Με ένα κόστος κοντά στα 200 εκατ. δολάρια το business jet της Dreamliner μπορεί να βρεθεί στους στόλους των αεροπορικών εταιρειών, των εθνικών κυβερνήσεων και των δισεκατομμυριούχων.

Η σειρά της Dreamliner μπορεί συνήθως να φιλοξενήσει πάνω από 200 επιβάτες, ανάλογα με τη διαμόρφωση που θέλει ο αγοραστής. Μεταξύ των τριών παραλλαγών Dreamliner που προσφέρονται, ο μέσος διαθέσιμος χώρος είναι περίπου 232 τ.μ.

Dreamliner

Για τον εσωτερικό σχεδιασμό του private jet χρειάστηκαν περίπου 3 χρόνια ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει 40 επιβάτες. Τα οφέλη της πτήσης με ένα Dreamliner σε σχέση με άλλα ιδιωτικά τζετ της Boeing είναι οι βελτιωμένες ανέσεις προς τους επιβάτες, αλλά και οι ειδικές καμπίνες που επιτρέπουν περισσότερη υγρασία και λιγότερη αφυδάτωση, γεγονός που μειώνει το jet lag. Καθώς τα ταξίδια για τα οποία προορίζεται το private jet ξεπερνούν τις 18 ώρες, το αεροσκάφος διαθέτει πολυτελή υπνοδωμάτια και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο.

Κάποια από τα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί διαθέτουν σουίτες επισκεπτών, ιδιωτικό γραφείο και σπα, μεταξύ άλλων.

8eCUgvCwsa

Συνεργασία Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου & Τμήματος Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19

Previous article

Πρόγραμμα Τουρισμός για όλους: Τι είναι οι διακοπές χαμηλού κόστους – Ανοίγουν οι αιτήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.