ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Σάλος με τον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας: Δικαίωμα των μουσουλμάνων να σκοτώσουν εκατομμύρια Γάλλους

0

Σε μια εξωπραγματική δήλωση προέβη μέσω twitter ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Μοχάμεντ Μαχατίρ, λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας που κόστισε τη ζωή σε τρεις πολίτες.

Οι μουσουλμάνοι «έχουν δικαίωμα να σκοτώσουν εκατομμύρια Γάλλους» έγραψε στο Twitter ο Μαχατίρ. Την ίδια ώρα ο Μοχάμεντ Μαχατίρ αναφέρθηκε σε άλλες αναρτήσεις του και στην σύγκρουση ανάμεσα στην Δύση και τον Ισλαμικό κόσμο καταδικάζοντας τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, επειδή συσχέτισε την τρομοκρατική επίθεση της Πέμπτης με το Ισλάμ.

«Οι Μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να είναι θυμωμένοι και να σκοτώσουν εκατομμύρια Γάλλους για τις σφαγές του παρελθόντος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαχατίρ στην ανάρτησή του στο twitter η οποία πλέον έχει κατέβει. «Αλλά οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν έχουν εφαρμόσει τον νόμο όδοντα αντί οδόντος. Οι Μουσουλμάνοι δεν το κάνουν αυτό. Οι Γάλλοι δεν πρέπει να το κάνουν».
«Αφού κατηγορήσατε όλους τους Μουσουλμάνους και τη μουσουλμανική θρησκεία για ό,τι έγινε από έναν εξαγριωμένο άτομο, οι Μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να τιμωρήσουν τους Γάλλους» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή, Σάμουελ Πατί νωρίτερα αυτόν τον μήνα που έδειξε σε μαθητές σκίτσα του Charlie Hebdo για τον προφήτη Μωάμεθ.
Πηγή: iefimerida.gr

8eCUgvCwsa

Στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου (πρώην 6ο Σ.Π.) ορκίστηκαν 88 νεοπροσληφθέντες συνοριοφύλακες

Previous article

Όταν ο Σον Κόνερι απήγγειλε την «Ιθάκη» του Καβάφη με μουσική επένδυση του Βαγγέλη Παπαθανασίου (ηχητικό)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.