ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Παραιτήθηκε ο γαμπρός του Ερντογάν από υπουργός Οικονομικών;

0

Μέσω Instagram παραιτήθηκε ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ότι υπέβαλε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ την Κυριακή, κι ενώ η τουρκική οικονομία και το νόμισμά της βουλιάζουν.

Σύγχυση έχει προκληθεί με την είδηση της παραίτησης του τούρκου υπουργού Οικονομικών και γαμπρού του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, Berat Albayrak, η οποία παρουσιάστηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου του υπουργού στο Instagram. Η παραίτηση αρχικά επιβεβαιώθηκε και από τον τουρκικό τύπο αλλά στη συνέχεια νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο λογαριασμός του τούρκου υπουργού Berat Albayrak, παραβιάστηκε από χάκερς.

Και το Bloomberg ανέφερε ότι εκπρόσωπος του υπουργείου επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της ανακοίνωσης στο Instagram, ωστόσο ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η παραίτησή του οφειλόταν σε λόγους υγείας και ο ίδιος ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση αν παραιτείται ή μένει στο πόστο του.

Αν πάντως ο τούρκος υπουργός Οικονομικών παραιτούνταν σήμερα μία ημέρα μετά την απόλυση του Τούρκου κεντρικού τραπεζίτη, τα πράγματα για την οικονομία της Τουρκίας θα έφθαναν πολύ γρήγορα σε αδιέξοδο.

8eCUgvCwsa

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού πιάστηκαν στο μυστικό πάρτι στη Συγγρού

Previous article

Πρώτο βέτο από Βουλγαρία σε Σκόπια: «Δεν είστε αυτό που νομίζετε!»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.