ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γερμανία : Πιλότος έκανε πτήση σε σχήμα… σύριγγας

0

Ο Γερμανός πιλότος Σάμι Κράμερ (Samy Kramer) σχημάτισε μια τεράστια σύριγγα στον ουρανό, πετώντας απόσταση 200 χιλιομέτρων για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του COVID-19 στην Ευρώπη.

Ο 20χρονος πιλότος χαρτογράφησε τη διαδρομή που θα χρειαζόταν να εισάγει στην συσκευή GPS πριν ανέβει στον ουρανό κοντά στη λίμνη της Κωνσταντίας στη νότια Γερμανία. Η διαδρομή σε σχήμα σύριγγας εμφανίστηκε στην διαδικτυακή τοποθεσία flightradar24.

«Υπάρχουν ακόμη σχετικά πολλοί άνθρωποι που αντιτίθενται στον εμβολιασμό και η πράξη μου μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για αυτούς να σκεφτούν το θέμα, να μπουν τα πράγματα σε μια κίνηση», δήλωσε ο Kramer στο Reuters TV την Κυριακή, προσθέτοντας ότι η πτήση του δεν πρέπει να νοηθεί ως άμεση πρόσκληση για εμβολιασμό.

«Ίσως ήταν επίσης ένα σημάδι χαράς, επειδή η αεροπορική βιομηχανία έχει πληγεί αρκετά από την πανδημία», δήλωσε ο Kramer.

Η Γερμανία ξεκίνησε επίσημα την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του COVID-19 την Κυριακή. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχεδιάζει να διανείμει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στις τοπικές υγειονομικές αρχές έως το τέλος του τρέχοντος έτους και περίπου 700.000 την εβδομάδα από τον Ιανουάριο.

8eCUgvCwsa

Αυτές είναι οι 27 δράσεις που πρέπει να γίνουν στην Διώρυγα

Previous article

Δουβλίνο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.