ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Εκατοντάδες αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA για τα UFO στο Black Vault

0

Ένας τεράστιος όγκος εγγράφων που περιέχουν αποχαρακτηρισμένες έρευνες της CIA σχετικά με δραστηριότητα UFO, είναι πλέον διαθέσιμος στο Black Vault για κατέβασμα. Εκατοντάδες ξεχωριστά PDF αρχεία αποτελούν αυτό που η CIA λέει πως είναι “ολόκληρη” η γνώση της για το θέμα των ΑΤΙΑ, ή όπως αποκαλούνται πλέον, Unidentified Aerial Phenomena (UAP), τουλάχιστον όσα δεν είναι ακόμα απόρρητα. Μερικά από αυτά φτάνουν ακόμα και τη δεκαετία του ’80. Ο ιδρυτής του Black Vault, John Greenewald Jr., αποκάλυψε πως χρειάστηκαν περίπου 10.000 αιτήσεις που επικαλούνταν το νομοσχέδιο περί ελευθερίας της πληροφόρησης (Freedom of Information Act) για να πάρει στα χέρια του τα αρχεία και πολλά έπρεπε να τα σκανάρει ο ίδιος.

Περίπου πριν 20 χρόνια, πάλευα για χρόνια να πάρω επιπλέον αρχεία για UFO από την CIA. Ήταν σαν να βγάζω δόντια. Προσπάθησα πάρα πολύ και τελικά τα κατάφερα. Έλαβα ένα μεγάλο κουτί με μερικές χιλιάδες σελίδες και έπρεπε να τις σκανάρω μία-μία.

Σύμφωνα με τον Greenewald, τα αρχεία κατέβηκαν χιλιάδες φορές μέσα στις 24 πρώτες ώρες της κυκλοφορίας τους. Η CIA δεν απάντησε στις αιτήσεις των μέσων για κάποιο σχόλιο.

Απλά και ξεκάθαρα, το κοινό έχει το δικαίωμα να ξέρει. Όταν ξεκίνησαν να ψάχνω πριν 25 χρόνια ήμουν 15 ετών, ήξερα πως έχει ζουμί η ιστορία. Όχι εξαιτίας των viral απατών στο internet. Όχι εξαιτίας κάποιων μυστικών συναντήσεων που δεν αποκαλύπτονται οι συμμετέχοντες αλλά υπόσχονται φοβερές πληροφορίες. Όχι, τίποτα από αυτά. Ήταν απλά λόγω των στοιχείων που πήρα απευθείας από τη CIA. Και την NSA. Και την Πολεμική Αεροπορία. Και την DIA. Νιώθω πως κατάφερα αυτό που πάσχιζα τόσα χρόνια. Εύκολη πρόσβαση σε σημαντικό υλικό για να διαμορφώσει ο κόσμος μόνος του την άποψή του για το τι συμβαίνει.

8eCUgvCwsa

Συνελήφθησαν οι δράστες του βίαιου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό -Ανήλικοι και αδέλφια

Previous article

Με χιόνια, κρύο και βροχές ξεκίνησε η επέλαση του Λέανδρου (Βίντεο – πινακες)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.