ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Βίντεο: Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο προσπαθώντας να φύγουν από την Καμπούλ

0

Τρομερές εικόνες από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, με νεαρούς Αφγανούς να προσπαθούν να ανεβούν σε αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

Χάος επικρατεί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, με χιλιάδες Αφγανούς να ψάχνουν τρόπο να φύγουν από τη χώρα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον πέντε νεκρούς.

Ενδεικτικό της απελπισίας που έχουν οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί είναι ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα Social Media. Σε αυτό φαίνονται πολλοί Αφγανοί να προσπαθούν να προσεγγίσουν ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο που ετοιμάζεται για απογείωση. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς καταφέρνουν να γαντζωθούν την ώρα που το αεροπλάνο αφήνει το έδαφος.

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί και ένα νέο βίντεο, που έχει κοινοποιηθεί από πολλούς χρήστες στο Twitter. Το βίντεο φέρεται να δείχνει το ίδιο αεροσκάφος να βρίσκεται στον αέρα και κάτι να φαίνεται πως πέφτει από αυτό. Αναφέρεται ότι η «κουκκίδα» που φαίνεται είναι κάποιος από τους ανθρώπους που είχαν γαντζωθεί στο αεροπλάνο λίγο νωρίτερα. Σημειώνεται όμως ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.),Παράδοση υλικών και είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους του Δήμου Πύργου Ηλείας.

Previous article

ΕΟΔΥ: 28 κρούσματα η Κορινθία – 250 διασωληνωμένοι, 13 νεκροί

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.