ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Η δυστοπία της Σανγκάης: Ασφυκτιούν οι κάτοικοι, συγκρούσεις στους δρόμους -Εικόνες σοκ από τα κέντρα καραντίνας

0

Συνεχίζονται οι εικόνες παράνοιας στη Σανγκάη, λόγω του εφιαλτικού lockdown που έχει παραλύσει την πόλη.

Οι κάτοικοι της Σανγκάης συγκρούονται οργισμένοι με τις Αρχές στους δρόμους, ενώ εξακολουθεί η επιβολή αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό του πρόσφατου νέου «κύματος» της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού.

Σοκαριστικές εικόνες στη Σανγκάη: Συγκρούσεις οργισμένων πολιτών με τις Αρχές
Σε νέα βίντεο που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, φαίνονται οι βίαιες μέθοδοι καταστολής που χρησιμοποιούν οι Αρχές κατά των πολιτών.

Οι κάτοικοι της πόλης έχουν πλέον φτάσει στα όριά τους, καθώς εξακολουθούν, εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, να ισχύουν οι τρομακτικά αυστηροί κανόνες lockdown.

Οι άνδρες των Αρχών, φορώντας πλήρες σετ προστασίας, χτυπούν και τραβούν από τα πόδια τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τις συμπεριφορές αυτές, αλλά και για το γεγονός ότι μετατρέπουν τα σπίτια τους με το ζόρι σε κέντρα καραντίνας Covid.

Η αστυνομία «καρφώνει» τους πολίτες στο έδαφος και τους συλλαμβάνει βίαια, εάν δεν συμφωνούν με τη μετατροπή των σπιτιών σε «στρατόπεδα καραντίνας», όπως φαίνεται και σε σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν από την πόλη-φάντασμα, Σανγκάη.

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η χώρα του θα πρέπει να επιμείνει στην αυστηρή πολιτική της «δυναμικής εκκαθάρισης της covid», καθώς η πανδημία εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή.

Ανακοινώθηκε το πασχαλινό ωράριο εμπορικών καταστημάτων

Previous article

Πυρ ομαδόν από τη Μαρία Πρωτοπαππά (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.