ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Σοκ στη Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο

0

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εγχείρησής του.

Η μορφή του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού ο βασιλιάς ξεκίνησε «τακτικές θεραπείες» τη Δευτέρα.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος «ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό».

Το Μπάκιγχαμ δεν ανακοίνωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο του καρκίνου ή τη διάγνωση.

Αν και θα αναστείλει τις δημόσιες εκδηλώσεις του, ο 75χρονος θα συνεχίσει να ασκεί τον συνταγματικό του ρόλο ως αρχηγός του κράτους.

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για τον βασιλιά Κάρολο
«Η Αυτού Μεγαλειότης ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί του συνέστησαν να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του.

Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό.

Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που νοσούν από τον καρκίνο».

ΔΕΙΤΕ LIVE: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Previous article

Ο Γιώργος Φερετζάνης φεύγει απο αντιπρόεδρος στον ΕΛΓΑ! Απώλεια για τους Κορινθίους αγρότες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.