ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Σφοδρή τουρκική επίθεση στον Ακιντζί : Δεν βγάζει άχνα για τη γαλλική παρουσία στη «νότια Κύπρο»

0

Αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ επιτίθεται στον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για τη σιωπή του, όπως σημειώνει, σχετικά με τις εντάσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

«Δεν βγαίνει άχνα»

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα προβεβλημένα θέματα του τουρκικού Τύπου, ο αρθρογράφος Σιεντίρ επικρίνει τη σιωπή του Ακιντζί στις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Υπό τον τίτλο «Παραμυθένιος πρόεδρος», ο Σιεντίρ αναφέρει:

«Δεν βγαίνει άχνα από τον ΤΔΒΚ (όπως ονομάζει το κατοχικό καθεστώς ο αρθρογράφος) “πρόεδρο” Μουσταφά Ακιντζί για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

»Για παράδειγμα, τα γαλλικά μαχητικά προσγειώνονται στη νότια Κύπρο, παραβιάζοντας την Συνθήκη Εγκαθίδρυσης του 1960, αλλά τσιμουδιά ο Ακιντζί.

«Σαν ένα παραμύθι… »

»Η Γαλλία πάλι συζητά για ίδρυση ναυτικής βάσης στην Κύπρο, να έλεγε τουλάχιστον ναι ή όχι ή όταν έλθει ειρήνη στο νησί για τη βάση, πάλι δεν βγάζει άχνα ο Ακιντζί.

»Ο Ακιντζί, που ήταν παρών σε κάθε θετική εξέλιξη σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ενωση μέχρι σήμερα, τώρα συμπεριφέρεται λες και δεν υπάρχει, ο “πρόεδρος” είναι δηλ. σαν ένα παραμύθι… ».

Πηγή: in.gr

8eCUgvCwsa

31 Αυγούστου 1923, ο βομβαρδισμός της Κέρκυρας και η δολοφονία του Ιταλού στρατηγού Tellini

Previous article

Ντοκουμέντο από την σοβιετική βόμβα υδρογόνου δημοσιοποίησε η Μόσχα (βίντεο)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.