ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

“Βόμβα” Μέγκαν για ρατσισμό από το Παλάτι: “Με ρωτούσαν πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του Αρτσι – Ηθελα να αυτοκτονήσω”

0

Σε μια συνέντευξη-κόλαφος στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το Παλάτι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, περιέγραψαν τη ζωή τους πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στην Αμερική.

Η Δούκισσα του Σάσεξ παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Άρτσι. Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει μαύρος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και ανακοίνωσε στους Σάσεξ ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, οπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί“, είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Οπρα πίεσε για να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

“Ήμασταν παγιδευμένοι και οι δύο από τη συμπεριφορά του Παλατιού”, πρόσθεσε η ίδια, αλλά και ο βρετανικός Τύπος όπως λέει “είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι και αν έκανε σε σχέση με την Κέιτ”.

“Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω”

Η Mέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο δυσαρεστημένη που είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. “Αισθανόμουν ντροπή να το πω εκείνη τη στιγμή και ντροπή να το παραδεχθώ στον Χάρι, ειδικά επειδή ξέρω πόση απώλεια έχει υποστεί, αλλά παράλληλα ήξερα ότι αν δεν το έλεγα,ότι θα το έκανα και απλά δεν ήθελα να ζήσω πια”, είπε χαρακτηριστικά.

“Έχουμε έναν πολύ στενό φίλο που ήταν μαζί μας σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά η βασιλική οικογένεια έχει πάρα πολύ αυτήν τη νοοτροπία ότι τα πραγματα έτσι έχουν που σημαίνει ότι εσεις δεν μπορείτε να τα αλλάξετε”, τόνισε ο πρίγκιπας Χάρι.

ΧΑΡΙ - ΜΕΓΚΑΝ
“Επρεπε να κάνω κάτι για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου”

“Έπρεπε να μπω στη θέση της γυναίκας μου για να καταλάβω τι σημαίνει ρατσισμός σε μια διαφορετικού χρώματος δυναμική γυναίκα που έχει άποψη στο παλάτι”, δήλωσε ο Χάρι, ενώ πήρε την απόφαση να κάνει κάτι όταν δεν υπήρξε από πουθενά βοήθεια. “Έπρεπε κάτι να κάνω για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου”.

Τα «Εκ Θεμελίων» μυστικά της Αθήνας από τη νεολιθική εποχή μέχρι τον 20ό αιώνα

Previous article

Κορονοϊός: Μάχη για ένα κρεβάτι ΜΕΘ στην Αττική – Φόβοι για έως 3.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.