ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Ρουμανία: Γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος «όμηρος» αντιεμβολιαστριας γερουσιαστή (βίντεο)

0

Το ακραίο περιστατικό σημειώθηκε όταν η δημοσιογράφος της Rai έκανε ερωτήσεις σχετικά με τη διαχείρηση της πανδημίας – Υποβλήθηκε σε σωματικό έλεγχο και ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγο της Ρουμάνας

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία η περιπέτεια της απεσταλμένης της δημόσιας τηλεόρασης Rai Λουτσία Γκοράτσι, η οποία προσπάθησε, με το συνεργείο της, να πάρει συνέντευξη από την αντιεμβολιάστρια Ρουμάνα γερουσιαστή Ντιάνα Ιοβανοβίτσι Σοσοάκα.

«Όπως δείχνουν οι εικόνες που μετέδωσε το πρώτο κανάλι της Rai, στη Γκοράτσι και στο τηλεοπτικό συνεργείο της επιβλήθηκε στέρηση της ελευθερίας τους επί οκτώ ώρες έπειτα από συνέντευξη με την συγκεκριμένη γερουσιαστή», γράφει η εφημερίδα La Repubblica.

H Ιταλίδα δημοσιογράφος προσπάθησε να θέσει ερωτήσεις σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας στην Ρουμανία και με την κατάσταση στα νοσοκομεία και στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

«Η γερουσιαστής ξαφνικά απέκλεισε την Γκοράτσι στο γραφείο της και κάλεσε την αστυνομία. Η δημοσιογράφος υποβλήθηκε σε σωματικό έλεγχο και ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγο της Σοσοάκα. Αφέθηκε ελεύθερη μόνον έπειτα από οκτώ ώρες, χάρη στην παρέμβαση της ιταλικής πρεσβείας», προσθέτει η εφημερίδα.

(protothema.gr)

Λαός και μύθος

Previous article

Ραμνούντα και Βραυρώνα: Δυο αρχαιολογικά διαμάντια στις ακτές της Αττικής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.